Baklava yapımı için gerekli olan tüm ham maddeler firmamızın sahibi olan Cemal Göker tarafından bizzat seçilerek ve
kontrol edilerek temin edilmektedir. Ham maddelerin kendi mevsiminde toplanmasına ve özenle muhafıza edilmesine özen
gösterilmektedir. Ürünlerimiz ustalarımız tarafından ince işçilik ile yapılmakta olup, baklava ve börek ustalarımız başta
olmak üzere geniş bir ekibimiz vardır. İmal ettiğimiz ürünlerin tüketiciye her daim aynı kalite ve lezzette ulaşabilmesi için
firmamız Gıda Mühendisi ile birlikte çalışmaktadır. Ürünlerimizde insan sağlığını olumsuz etkileyecek hiçbir katkı maddesi
bulunmamaktadır.Üretim merkezimiz Tarabya’da bulunmaktadır. 650 m² olan imalat yerimiz, yaklaşık 2 ton üretim yapabilme
kapasitesine sahiptir. Hijyen ve temizlik, firmamız için çok önemli olmakta ve Bayer Kimya tarafından 3 ayda bir gerekli
kontrolleri yapılmaktadır. Ustalarımız günlük sterilizasyon yaparak ve denetimden geçerek üretim tesisine girmektedirler.